SGK | Konular | Kitaplar

survivor cengiz

Survivor Doğukan mı Cengiz mi elenecek

Survivorda son 4e kalmak için mücadele eden takımlar en çok kişi ile finale gitmek için çabaladı ancak 2 takımda son 4 te durumu eşitledi..


gönüllülerde ünlülerde bireysel oyunlara 2 şer kişi olarak katılacak ve başarılı olan 3 kişi kıbrıs finalinde mücadele edecek

11 haziran salı günki dokunulmazlıkta kaybeden ünlülerden ümit karan dokunulmazlık sembolünü kazandıgı için cengiz ve doğukan smse çıktı..

son 4e kalan ve final oyunlarında bireysel yarışmalara kalarak survivor şampiyonluguna bir adım daha yaklaşan doğukan oldu..cengiz dogukanla çıktıgı sms oylamasında kaybederek adaya veda eden isim oldu..

Survivor 6 Mayıs Kimler Dokunulmazlık Kazandı

Survivor da bireysel oyunlarda bu sene 3 haftadır yarışmalar takım içinde yapılıyor..2 takımdan da birer kişi dokunulmaz oluyor..

6 mayıs pazartesi akşam ki dokunulmazlık oyununda ünlüler takımında dokunulmazlık sembolünü kazanan cengiz coşkun oldu..

gönüllüler takımında ise dokunulmazlık sembolünün sahibi hilmi cem oldu..

ikili arasında oynanan final oyununda ödül, ailelerden gelen videoları izlemekti ve kazanan cengiz oldu..ünlüler takımı ailelerinden gelen videoları duygusal bir ortamda izlediler

Survivor Cengiz Coşkun Kimdir


Daha önce birçok dizi ve filmde rol alan Cengiz coşkun Fetih 1453 filminde Şovalye Guistiniani rolü ile Dikkatleri üzerine çekti ..arkasından survivor teklifini kabul edip survivor 2013 ünlüler kadrosunda yer alan oyuncunun spor geçmişide var..
Survivora katılan yakışıklı oyuncu Cengiz Coşkun 1980 yılında İstanbul’da doğdu..1.88 boyunda olan cengiz coşkun Marmara Üniversitesi Spor akademisinde okudu.

Cengiz coşkun 2002 yılında düzenlenen best model of turkey yarışmasında Kıvanç tatlıtuğ ve tolgahan sayışmanla yarışıp ilk 3 e girmeyi başardı.. .2002 yılındaki best model of turkeyde Kıvanç tatlıtuğ ve ırmak atak 1.ci olurken, tolgahan sayışman ve ebru güzel 2.ci, cengiz coşkun ve sanem balcı 3. oldu ..