SGK | Konular | Kitaplar

survivor dağhan

Survivor Dağhan mı yoksa Murat mı Elenecek

Bu hafta adaya veda edecek gönüllülerden bir yarışmacı olacak

12. hafta adaya veda eden yine gönüllülerden olacak bu durumda gönüllülerin final şansları da azalmış durumda ..

geçen hafta duygu ile sms eçıkan Murat bu haftada dağhan ile sms e çıkıyor

Gönüllülerde en baştan beri mücadele eden 2 isim murat ve hilmi cem..geçen hafta duygu da elendikten sonra hilmi cem in kazanmasını istedigim için elenecegimi düşündügüm muratı yazdım demişti..

hilmi cem bu hafta bireysel sembolü kazanarak finale giden yolda çok büyük bir avantaj sahibi oldu

smse çıkan murat ve dağhan dan adaya veda edecek ismi seyirci sms leri belirledi ve elenen dağhan oldu

Survivor 2013 Gönüllüler Takımında Tarihi Sms Oylaması


Survivor 2013 ünlüler gönüllüler yarışmasında ilk defa finale giden bir gönüllü takımı görmeyi bekliyorduk ki ilginç şekilde bu beklentimiz tam tersine gönüllüleri finbalden tamamen silecek bir konuma geldi..

Finale giden takımı daha doğrusu çoğunluğu belirleyecek olan hafta, en kritik hafta 11. hafta oldu..bu haftaki dokunulmazlık oyunu oldukça önemliydi..ve halka geçirme sayesinde oyunu kazanan beklenilenilenin aksine ünlüler takımı oldu..ve dağhan dokunulmaz olduğu için duygu ve murat smse çıkan 2 gönüllü oldu..sms oylaması devam ediyor..27 mayıs 2013 akşamı survivor bitene kadar oylama devam edecek..sonuçlar 28 mayıs 2013 salı akşamki konseyde açıklanacak

Survivor Dağhan mı Yoksa Erhan mı Adaya Veda Edecek

Survivorda 28 nisan pazar günki dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bu hafta 3. defa konseyde oylama yaptı..

3. ünlünün adaya veda edecegi survivorda konseyde ünlüler takımı gönüllüler takımı ile yarışmacı eşleşmesi için bayanları yazamazken bir erkeği takımdan eleme kararı aldı..dokunulmazlıkta şanssızlıkları ile 5 oyunu son anda kıl payı kaçıran doğukanı yazmak isteselerde doğukan bireysel dokunulmazlık sahibi oldu için elenmekten kurtuldu

Bu durumda ünlüler geçen haftada larissa ile smse çıkardıkları Dağhanı yazdılar..birçok kişinin sorun yaşadıgı dağhanı elemek isteyen ünlüler takımı karşısında ki ismin elenmesinden tedirgin olsalarda strateji uyguladılar..

Dağhan aslında oyun esnasında tartıştıgı Doğukanı yazmak istedi ama dokunulmaz oldugu için erkeklerde yazabilecegi tek isim olarak Erhan ı yazdı..

Survivor Dağhan Külegeç Kimdir


Herkesin kavak yellerinin efesi olarak tanıdıgı Dağhan Külegeç 18 Ekim 1978 tarihinde İstanbul’ da doğmuş Türk dizi oyuncusu ve yardımcı yönetmendir.

Dağhan Külegeç, televizyoncu bir anne (Ayşe Erbulak) ve kaligraf bir babanın (Rıza Külegeç) oğulları olarak 18 Ekim 1978′de İstanbul’da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde tamamlamıştır. Sanatçı bir aileden gelmektedir. Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak’ın torunudur.

İlk oyunculuk deneyimine Ali Taran’ın yönettiği McDonald’s reklamında rol alarak başladı. 2002 yılında Atv’de yayınlanan Gülse Birsel’in hazırlayıp sunduğu G.A.G. adlı programda, yine Atv’de yayınlanan A Takımı gibi programlarda yardımcı yönetmenlik, reji asistanlığı yaptı.