SGK | Konular | Kitaplar

survivor emel

Survivor Emel Erdemanar dan Erotik Video !

Survivor 2013 gönüllüler takımında yer alan ve survivorın ilk haftasında adadan elenen yarışmacı emel erdemanar aslında sanıldıgı gibi bir gönüllü degil..

Miss tuırkeye katılmış ama finale çıkamamış emel erdemanar survivora katılmadan önce mankenlik yapıyormuş..
Survivor da duygu çetinkaya ile kavgası ile gündeme gelen ve duygu ile çıktığı sms oylamasında elenen Emel erdemanar ın elendikten sonra çıktığı programlarda duygu çetinkayayı eleştirmesi ilgi çekmek istiyor eleştirilerine neden olmuştu..

Bu arada gönüllü survivor emeel erdemanar ın survivordan elendikten sonra erotik videosu ortaya çıktı..nette dolşan bu erotik video dan sonrada emel erdemanar miss turkey 2013 e katıldı ve 20 finalist arasına girmeyi başardı..

Survivor dan ilk Kim Elendi

Survivor 2013 17 mart pazar akşamı ilk bölümü ile seyirciyle buluştu

Panama da yapılan survivor yarışmasında ünlüler 9 kişi gönüllüler 8 kişi yarışmaya başladılar..

Panamada ilk oyunları alarak üstünlük saglayan ünlüler takımı 2 dokunulmazlık oyunlarınıda kazandı ve adadan elenecek ilk isim gönüllüler takımından oldu..

24 mart pazar akşamı yapılan konseyde Gönüllüler takımı ilk hafta smse çıkardıkları Duygu nun karşısına Emel erdemanarı çıkarttı..

Sms oylamasında Duygu çetinkaya galip geldi ve ilk elenen isim survivor emel oldu..

survivor Emel Erdemanar Kimdir


2013 Survivor gönüllüler tanıtım fragmanı yayınlandı.

Gönüllüler listesinde iddialı isimler var..emel erdemanar da survivor 2013 ünlüler gönüllüler yarışmasının gönüllü bayan yarışmacılarından..

17 Ocak 1988’de Suudi Arabistan’ın Damman şehrinde dünyaya gelen Emel Erdemanar 13 yaşında Türkiye’ye dönüş yapmıştır.


Orta okul ve lise hayatında basketbol ile uğraşan Emel geçirdiği sakatlık dolayısıyla basketbolu bırakıp yüzme sporuna devam etmiştir. Modern Pentatlonda Türkiye üçüncülüğü olan Emel 2010 senesinde Miss Turkey’de finalist olmuştur ve böylece modellik kariyerine başlamıştır.


Bugüne kadar bir çok klip ve reklam çekiminde yer alan Emel, Nihat Odabaşı, Rafet El Roman ve Ajda Pekkan gibi bir çok ünlü ve başarılı isimle de çalışma imkanı yakalamıştır.


Bu çalışmaları dışında Emel ayrıca Gucci, Armani ve Arzu Kaprol gibi önemli markaların da modelliğini yapmıştır. 2012 senesinde New York’a giderek yurt dışında da çalışma imkanı bulan Emel’in en keyif aldığı hobisi alışveriş yapmaktır.