SGK | Konular | Kitaplar

survivor murat

Survivor Murat Ceylan Şarkıcı mı Oluyor


Survivor 2013 ünlüler gönüllüler takımında gönüllüler de yer alana ve survivor 2013 şampiyonmu hilmi cem intepe ile sürekli kankayız diyen murat ceylan son 4 e kalmayı başarmıs ancak kıbrıs finallerine kalamamıştı..

Survivorda taklit ve şarkı yetenegi ile dikkat çeken murat ceylan kankası hilmi cem gibi şampiyon olamadı..survivorda iken sık sık oyuncu olmak istedigini dile getiren murat ceylan her hangi bir dizide oynayacakj mı bilinmiyor..

Ancak murat ceylan ın ilk etapta tek şarkılık bir albüm yapacagı konuşuluyor..hilmi cem mevcut dizilerden ve yeni başlayacak dizilerden önemli roller için teklif alırken hangisinde kesin olarak yer alacagı tartışılıyor..

Survivor Dağhan mı yoksa Murat mı Elenecek

Bu hafta adaya veda edecek gönüllülerden bir yarışmacı olacak

12. hafta adaya veda eden yine gönüllülerden olacak bu durumda gönüllülerin final şansları da azalmış durumda ..

geçen hafta duygu ile sms eçıkan Murat bu haftada dağhan ile sms e çıkıyor

Gönüllülerde en baştan beri mücadele eden 2 isim murat ve hilmi cem..geçen hafta duygu da elendikten sonra hilmi cem in kazanmasını istedigim için elenecegimi düşündügüm muratı yazdım demişti..

hilmi cem bu hafta bireysel sembolü kazanarak finale giden yolda çok büyük bir avantaj sahibi oldu

smse çıkan murat ve dağhan dan adaya veda edecek ismi seyirci sms leri belirledi ve elenen dağhan oldu

Survivor Murat Ceylan Kimdir


Survivor a katılan ve gönüllü erkek yarışmacı Murat Ceylan Kimdir?

Survivor gönüllülerin kaslı vücut yapısı ile göz dolduran yarışmacısı murat ceylan 15 Mayıs 1989 İstanbul doğumlu.. survivor Murat Ceylan küçük yaştan beri müzikle ilgilenmektedir.


8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan ders alan Murat, hocası vefat ettikten sonra derslerini bitirme kararı almış.


Müzik dışında bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapan Murat şu anda İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıf öğrencisidir.