SGK | Konular | Kitaplar

survivor 2013

Survivor da Duygu Dağhan Aşkı Konuşuluyor !

Survivor 2013 Panama da yapılıyor bu sene..daha çok kavgalar lar gündeme gelen survivorda ilginç bir iddia ortaya atıldı..

Survivprın hırçın kızı duygu çetinkaya nın ünlülerden gönüllülere geçen Dağhan külegeç ile aşk yaşadığı konuşuluyor..Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Ünlüler Günüllüler yarışmasında yeni bir aşk iddiası gündeme geldi.

Bu yıl Survivor'da ada birleşmesi gerçekleştirilmezken, geçtiğimiz haftalarda yarışmaya bir kişi fazla başlayan ünlüler takımından bir isim gönüllüler takımına geçmiş, ünlüler arasında yapılan oylamada ise bu isim Dağhan olarak belirlenmişti.

TATLI ATIŞMALAR

Dağhan'ın gönüllüler arasına katılamsının ardından ise günüllüler takımının en çok konuşulan ismi olan Duygu ile Dağhan arasında da bazı tartışmalar yaşanmaya başladı. Ancak son olarak ortaya atılan iddialara göre, Survivor Duygu ile Dağhan arasında bir aşk filizleniyor. İkilinin arasında yaşanan tartışma ve tatlı atışmalar bu iddiaya destek olarak gösteriliyor.

Survivor 5 Mayıs 2013 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı

Survivorda birlşemeye az kaldı..birleşme öncesi adada kalabilmek ve birleşmeyi görmek isteyen takımlar elenmemek için mücadele ediyor

bu sene ünlüler 9 kişi gönüllüler ise 8 kişi başladı survivor macerasına..ilk 3 hafta peşpeşe dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler 3 kişi eleyip 5 kişi kaldı..sonrasında 3 hafta dokunulmazlık oyunlarını kazanarak ünlülerden o oyunların rövanşını aldı..ve ünlülerde peşpeşe 3yarışmacı eleyerek 6 kişi kaldılar

bu haftaki dokunulmazlık oyunu 2 anlamdada çok önemli..kazanan takjım gönüllüler olursa hem 4.haftada dokunulmazlık alarak bir rekora imza atacaklar ..hemde ünlülerden bir kişi eleyerek 5 kişi sayılarını koruyarak sonraki oyunlar için güçlerini koruyacaklar..

kazanan ünlüler olursa gönüllüleri 4e düşürüp daha da güçlenecekler..

ve kazanan takım yine ünlüler oldu ve bu hafta ünlüler tüm oyunları kazanmış oldu..adaya veda edecek isim bu sefer gönüllülerden olacak

Survivor 14 Nisan 2013 Ada Konseyi Oylaması

ilk defa ünlülerin elemeye kaldıgı konsey 14 nisan pazar akşamı yapıldı

Panama da kıyasıya yarışan ünlüler ve gönüllüler takımı adada kalmak için dokunulmazlık oyununda kazanmak için ektra mücadele ediyor..5 kişi kalan gönüllüler ilk defa 9 kişilik ünlüler yenerek bu hafta onlardan birini eleme şansı yakaladı

konseyde oylama yapan ünlüler takımı elenmek için en çok nazenine oy verdi..
Bennu ,Dağhan ve ırmak nazenine oy verdi..nazenin ırmak atuka oy verdi..Erhan larissa ya oy verdi..cengiz coşkun bu konseye dokunulmaz olarak girdi..

bakalım nazenin smste kimle yarışacak sonuçlar az sonra burda

2013 Survivor Türkiye Ne Zaman Başlayacak


Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun ılıcalının yaptığı survivor ünlüler gönüllülerin bu sene 3. sü düzenleniyor

Geçen sene Dominik cumhuriyetinde yapılan survivor bu sene Panama da yapılacak
Panamanın inci adasında yapılacak olan survivor 17 mart 2013 te star tv ekranlarında başlıyor..

Yıllardır show tv de yayınlanan survivor acun ılıcalı ile birlikte stara transfer oldu..
Haftanın 3 günü cumartesi-pazar ve pazartesi günleri yayınlanacak olan survivor 17 mart ta ilk bölümü ile seyirciyle buluşuyor..

Survivor 2013 ünlüler kadrosunda farklı mesleklerden ünlüler dikkat çekiyor..
survivor 2013 ünlüleri için tıklayın