SGK | Konular | Kitaplar

survivor hilmi cem

Survivor Hilmi cem Hangi Dizide Oynayacak


Survivor 2013 ünlüler gönüllüler takımının 2 gönüllü ismi hilmi cem ve fatma gül fakı aşk mı yaşıyor? survivor şampiyonu hilmi cem intepe fatma gül fakı ya aşkını ilan etti peki fatma gül hilmi cem in aşkına karşılık verdi mi?

Survivor Şampiyonu Hilmi Cem İntepe, "Nasıl bir sevgili istersin?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Adriana Lima'ya hayranım. Onun gibi bir sevgilimin olmasını arzu ederim."

Hilmi Cem'in bu sözleri sosyal medyada "Hilmi Cem, Fatmagül Fakı'ya ilan-ı aşk etti" diye yorumlanmıştı.

Ama Fatmagül Twitter'da Hilmi Cem'den "Kardeşim" diye bahsetti. 'Survivor Şampiyonu'nun hayalleri yıkıldı.fatam gül fakı twitter hesabından bir işadamı ile samimi fotograflarını da yayınladı..buda sevgilisinin işadamı oldugnu iddiaları ile yorumlandı..

Survivor Hilmi cem İntepe Şampiyon Olduktan Sonra Neler Anlattı

Survivor 2013 ünlüler gönüllüler şampiyonu olan ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran hilmi cem intepe survivor sonrası özellikle genç kızların ilgi odagı oldu..

Dans eğitmenligi yapan aynı zamanda öğrencilige devam edecek olan hilmi cem hayranlarına müjde verdi..önümüzdeki sezonlarda hilmi cem i tv ekranlarında dizi,sinema yada reklam filmlerinde görebilecegiz..

İşte hilmi cem kimdir neleri sever sevgilisi var mı ne iş yapıyor büyük ödülü ne yapacak hepsini acun.com dan evren dogru ya verdigi röportajda anlatıyor..

işte hilmi cem röportajı
Hilmi, şampiyonluk öyküsünü bol bol konuşacağız. Önce daha yakından tanıyalım seni?

Ben 19 Mayıs 1992 doğumluyum. Anne ve babam ilk okul öğretmeni. Benden büyük bir ablam var.

Öğrencisin diye hatırlıyorum?

Evet. Muğla Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda, 3. sınıf öğrencisiyim.

Şampiyonluk 1 dönem kaybına sebep olmuştur o halde sana?

Survivor 30 Haziran 2013 Sms Oylaması sonuçları


Survivor 2013 şampiyonu olmak için kıbrısta finallerde mücadele eden hilmi cem ve doğukan manço finalde sms te yarıştı

seyirci sms oylarıyla belirlenen survivor şampiyonu olan yarışmacı 500 bin tl lik büyük ödülün de sahibi olacak

Ünlülerden doğukan manço gönüllülerden hilmi cem intepe survivor 2013 ünlüler gönüllüler yarışmasının şampiyonu ve 500 bin tl lik ödülünde sahibi olabilmek için heyecanla sms sonuçlarını bekledi

ve seyirci sms leri belli olan survivor 2013 şampiyonu rakibinden fazla oy alan hilmi cem intepe oldu ve 500 bin tl lik ödülü kazandı

Henüz 21 yaşında olan hilmi cem finalde oyların % 69 unu alarak şampiyon oldu ve survivorın büyük ödülü 500 bin tl yi kazanmayı başardı

hilmi cem intepe kimdir detaylı bilgi için bakın

Survivor 6 Mayıs Kimler Dokunulmazlık Kazandı

Survivor da bireysel oyunlarda bu sene 3 haftadır yarışmalar takım içinde yapılıyor..2 takımdan da birer kişi dokunulmaz oluyor..

6 mayıs pazartesi akşam ki dokunulmazlık oyununda ünlüler takımında dokunulmazlık sembolünü kazanan cengiz coşkun oldu..

gönüllüler takımında ise dokunulmazlık sembolünün sahibi hilmi cem oldu..

ikili arasında oynanan final oyununda ödül, ailelerden gelen videoları izlemekti ve kazanan cengiz oldu..ünlüler takımı ailelerinden gelen videoları duygusal bir ortamda izlediler